Rýžové noky s lososem
15 min.
Ingredience
- 150gramůLosos - filety
- 30mililitrůOcet rýžový
- 180gramůRýže dušená
- 15gramůWasabi pasta
- 80gramůŘedkev Takuan
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
1 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
349 mg
Postup přípravy
- 1Syrový filet z lososa zbavíme kůže a nakrájíme na velmi tenké plátky. Každý plátek z jedné strany potřeme pastou wasabi a rozložíme po jednom na talířky. Z dušené rýže vytvarujeme noky, pokapeme octem, položíme na plátky lososa a zabalíme do roládky.
- 2Rýžové noky obložíme ředkví nakrájenou na tenké plátky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.