Rýžový salát s hrozinkami a cizrnou

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
113 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
12 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži dáme vařit do osolené vroucí vody společně s kardamonem, kurkumou a skořicí do změknutí. Olej smícháme s octem a cukrem. Cizrnu slijeme a necháme okapat. Omytý koriandr nasekáme na drobnější kousky.
  • 2
    Hořčičná semínka opražíme na suché rozpálené pánvi. Uvařenou rýži smícháme s hrozinkami, mandlemi, cizrnou a koriandrem, zalijeme olejovo-octovou zálivkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.