S listovou zeleninou květák

10 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
42 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozdělený květák na růžičky blanšírujeme, a poté ho opláchneme ve studené vodě a necháme okapat. Rozemeleme kurkumu, česnek, koriandr.
  • 2
    Rozehřejeme olej ve woku, přidáme pokrájené jarní cibulky a osmahneme. Přidáme pokrájené čínské zelí a 1 minutu smažíme. Dáme stranou.
  • 3
    Wok vrátíme na sporák, přidáme hořčičná semínka a mícháme, dokud nezačnou pukat, poté přidáme směs s kurkumou a květák. Zamícháme a v omáčce obalíme květák.
  • 4
    Ihned podáváme s čínským zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.