Šafránová omáčka k tuňákovi

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
44 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
404 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zahřejeme zeleninový vývar se šafránem. Metličkou vmícháme instantní jíšku a přivedeme ji k varu. Vmícháme vločky studeného másla. Přidáme koriandr, ale omáčku již nevaříme.
  • 2
    Limetu omyjeme horkou vodou a osušíme. Omáčku ochutíme trochou strouhané kůry a vymačkané šťávy.
  • 3
    Rybu omyjeme a osušíme. Do masa vedeme směs koření a na horkém oleji opékáme z každé strany alespoň 1 minutu. Poté ji pokapeme limetovou šťávou a přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.