Salát Ceviche
20 min.
Ingredience
- 200gramůrybí filé
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 5kusůLimetka
- 3kusyRajčata
- 1kusPaprika zelená
- 1kusCibule
- 4lžícePetržel - nať
- 2lžíceKoriandr
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 2kusypaprička jalapenos
- 2lžíceOcet vinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
2 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rybí filé nakrájíme na kousky a spolu s krevetami naložíme přes noc do šťávy z limetek.
- 2Rajče a papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli na měsíčky. Přidáme bylinky, koření a nasekané chilli papričky. Přidáme také naložené maso.
- 3Zalijeme vinným octem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.