Salát Ceviche

20 min.
Mexiko

Ingredience

    • 200gramůrybí filé
    • 200gramůKrevety tygří - loupané
    • 5kusůLimetka
    • 3kusyRajčata
    • 1kusPaprika zelená
    • 1kusCibule
    • 4lžícePetržel - nať
    • 2lžíceKoriandr
    • 0,5lžičkaSůl
    • 0,5lžičkaPepř černý mletý
    • 2kusypaprička jalapenos
    • 2lžíceOcet vinný
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
2 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé nakrájíme na kousky a spolu s krevetami naložíme přes noc do šťávy z limetek.
  • 2
    Rajče a papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli na měsíčky. Přidáme bylinky, koření a nasekané chilli papričky. Přidáme také naložené maso.
  • 3
    Zalijeme vinným octem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.