Salát fazolový s nakládanými houbami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
5 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
585 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přebrané a propláchnuté fazole necháme přes noc namočené ve vodě. Poté je slijeme, vložíme do tlakového hrnce, zalijeme čistou vodou, vaříme zhruba čtyřicet minut. Měkké fazole přecedíme a necháme okapat.
  • 2
    Když jsou fazole vychladlé, vsypeme je do mísy, přidáme pokrájenou nakládanou zeleninu a houby. Mírně přisolíme a dobře promícháme s olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.