Salát fazolový s nakládanými houbami
55 min.
Ingredience
- 250gramůFazole bílé
- 700mililitrůVoda pitná
- 1hrnekZelenina nakládaná
- 100gramůHouby nakládané
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
5 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
585 mg
Postup přípravy
- 1Přebrané a propláchnuté fazole necháme přes noc namočené ve vodě. Poté je slijeme, vložíme do tlakového hrnce, zalijeme čistou vodou, vaříme zhruba čtyřicet minut. Měkké fazole přecedíme a necháme okapat.
- 2Když jsou fazole vychladlé, vsypeme je do mísy, přidáme pokrájenou nakládanou zeleninu a houby. Mírně přisolíme a dobře promícháme s olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.