Salát Gabielle
25 min.
Ingredience
- 150gramůKuřecí prsa
- 80gramůLanýž
- 100gramůChřest bílý
- 80gramůOkurka salátová
- 120mililitrůMajonéza
- 2lžíceHořčice
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
29 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
995 mg
Cukr
894 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, lanýže na proužky, chřest na plátky. Vsypeme na pánev, kde jsme rozehřáli máslo. Orestujeme asi 5 minut.
- 2Vychladlé vložíme do mísy, přisypeme na proužky pokrájené okurky a promícháme s majonézou, do které jsme přidali dvě lžíce pikantní hořčice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.