Salát jablkový s celerem
40 min.
Ingredience
- 150gramůCeler bulvový
- 100gramůJablka
- 20gramůCukr krystal
- 6gramůOlej olivový
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Celer oloupeme, omyjeme a ve slané vodě uvaříme doměkka.
- 2Necháme vychladnout a nastrouháme na hrubém struhadle společně s jablky oloupanými a zbavenými jádřince.
- 3Promícháme, zalijeme vychladlým celerovým vývarem, dochutíme solí a cukrem, olivovým olejem a zakapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.