Salát maracujo-mangový

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
11 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpůlíme a lžičkou vydlabeme dužinu maracuji, vložíme do hrnce s pomerančovou a citronovou šťávou, medem. Přivedeme k varu a mícháme, dokud se med zcela nerozpustí, poté necháme 20 minut vychladnout.
  • 2
    Oloupeme mango a nakrájíme na 8 plátků. Zabalíme do potravinové fólie, dáme do lednice uležet. Zbytek mangové dužiny rozkrájíme, v mixéru smícháme s maracujovou směsí.
  • 3
    Směs vložíme do misky a necháme 2 hodiny v lednici, směs mezitím 2x promícháme.
  • 4
    Podáváme v pohárcích ozdobené dvěma plátky manga.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.