Salát Nizza
20 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 250gramůFazolové lusky zelené
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1kusCibule
- 1kusSalát hlávkový
- 50gramůŠunka drůbeží
- 50gramůOlivy černé
- 3lžíceOcet vinný
- 3lžíceOlej salátový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Salát omyjeme, natrháme na listy a vyložíme jimi salátovou mísu.
- 2Očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu smícháme s nasekanou šunkou a olivami. Upravíme na listy salátu.
- 3Vinný ocet smícháme s olejem a přelijeme přes salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.