Salát ředkvičkový s jablkem
10 min.
Ingredience
- 500gramůŘedkvička
- 150gramůJablka
- 200gramůZakysaná smetana
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaCukr krupice
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky, vykrojíme jádřince, jablka nakrájíme na plátky a v míse zakapeme citronovou šťávou. Omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka. Zálivku připravíme smícháním smetany s cukrem a solí.
- 2K jablkům přidáme ředkvičky a vmícháme zálivku. Před podáváním necháme salát vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.