Salát s čerstvým mníkem

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé maso z mníka nakrájíme na malé plátky. Chilli papričku posekáme na jemno, nasypeme do misky, přidáme sůl, med, limetkovou šťávu, olej, důkladně rozmícháme a plátky ryby do této marinády naložíme. Dáme do lednice uležet.
  • 2
    Mango a avokádo oloupeme, vypeckujeme, dužinu pokrájíme na kostičky, cibuli, okurku a rajče také rozkrájíme na kostičky. Ovoce a zeleninu nasypeme do salátové mísy, přidáme okapané kousky mníka, posypeme posekanými lístky koriandru, lehce promícháme a podle chuti můžeme přidat i trochu marinády.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.