Salát s česnekem a těstovinami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
793 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
33 g
Sacharidy
126 g
Vláknina
17 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opereme listy hlávkového salátu, necháme okapat, poté je odložíme na hodinu do lednice.
  • 2
    Mírně osolenou vodu v hrnci přivedeme k varu, přidáme těstoviny a olivový olej, 10 minut vaříme. Poté těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat.
  • 3
    Oloupeme a na kostičky pokrájíme jablka, přelijeme citronovou šťávou.
  • 4
    Těstoviny, nakrájený celer, jablka i rozpůlené vlašské ořechy smícháme, promícháme s česnekovou majonézou.
  • 5
    Salátovou mísu obložíme listy hlávkového salátu a lžící přidáme těstovinový salát.
  • 6
    Podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.