Salát s kuřecím masem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
12 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slané vodě, a když jsou měkké, slijeme vodu a necháme je vychladnout.
  • 2
    Stejně připravíme i fazolky, ty ale vaříme jen 3 minuty.
  • 3
    Nudličky kuřecího masa restujeme na másle spolu s římským kmínem, solí a rozemletou chilli papričkou.
  • 4
    Brambory nakrájíme na kostky, červenou cibuli na kolečka, papriku a rajčata na větší kousky.
  • 5
    Zálivku připravíme z olivového oleje, vinného octa, cukru, medu a nakrájeného koriandru.
  • 6
    Ve větší misce smícháme brambory, fazolky, rajčata, cibuli a nakrájenou zeleninu s kuřecím masem a vše přelijeme zálivkou.
  • 7
    Podáváme ozdobené čerstvým koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.