Salát s mořskými rybami

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme polovinou citronové šťávy. Na pánvi rozpustíme máslo a ryby na něm 3 minuty opečeme. Po vyjmutí je opepříme a odložíme.
  • 2
    Salátové listy natrháme na menší kousky a dáme do velké mísy. Řepkový olej smícháme s octem, sherry a zbytkem citronové šťávy. Chilli papričku nakrájíme nadrobno a přimícháme do dresinku.
  • 3
    Očistíme žampiony a nakrájíme je na tenké plátky. Promícháme je s dresinkem, osolíme a opepříme. Rybí filety upravíme na salátové listy a zakápneme dresinkem se žampiony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.