Salát se selským tvarohem a ananasem

10 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
21 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ananas z konzervy necháme okapat, a poté ho v misce smícháme s tvarohem, rozinkami a nasekanou mátou. Směs necháme až do použití v lednici.
  • 2
    Jablka omyjeme a nakrájíme na čtvrtky, vyjmeme jádra a neoloupané nakrájíme na tenké plátky.
  • 3
    Salátové listy opereme, osušíme a upravíme na 4 talíře. Na ně dáme tvarohovou směs a na okraje rozložíme vějířovitě plátky jablek.
  • 4
    Vše posypeme nasekanými ořechy a ozdobíme snítkou máty.
  • 5
    Podáváme s celozrnným chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.