Salát se štěrbákem, jablkem, řeřichou a mandlemi
15 min.
Ingredience
- 150gramůJogurt bílý
- 1lžíceMajonéza
- 2lžičkyMed včelí
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 1špetkaKari koření
- 1špetkaZázvor mletý
- 1hrstŘeřicha
- 1kusŠtěrbák zahradní
- 1kusJablka
- 20gramůMandle plátky
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme jogurt s majonézou, medem, hořčicí, kari kořením a zázvorem.
- 2Do mísy vsypeme omytou řeřichu, omytý, na plátky nakrájený štěrbák a omyté, na plátky nakrájené jablko. Promícháme s připraveným dresinkem a salát ozdobíme opraženými plátky mandlí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.