Salát z artyčoků s vejci

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
55 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté artyčoky potřeme polovinou rozkrojeného citronu a vaříme je v páře doměkka asi 20 minut.
  • 2
    Po vychladnutí srdíčka měkkých artyčoků rozkrojíme na čtvrtiny.
  • 3
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny.
  • 4
    Artyčoky s vejci upravíme na salátovou mísu a zalijeme majonézou smíchanou s hořčicí a nasekanou petrželkou.
  • 5
    Salát ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.