Salát z bílé ředkve se zelím
15 min.
Ingredience
- 250gramůŘedkev bílá
- 120gramůZelí hlávkové bílé
- 80gramůSuchar dietní
- 5lžicOlej olivový
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
18 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a vychlazenou ředkev nastrouháme najemno, ze zelí odkrojíme zvadlé a poškozené listy, vykrojíme košťál a nastrouháme nahrubo, suchary umeleme.
- 2V míse smícháme ředkev se zelím, přidáme olej, sůl, umleté suchary a dobře promícháme. Před podáváním necháme salát vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.