Salát z broskví a červeného rybízu
15 min.
Ingredience
- 500gramůRybíz červený
- 1kilogramBroskve
- 60gramůCukr krupice
- 1kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
10 g
Cukr
45 g
Postup přípravy
- 1Broskve oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do mísy, přelijeme citronovou šťávou a posypeme cukrem. Poté necháme v lednici asi hodinu chladit.
- 2Rybíz mezitím odstopkujeme.
- 3Broskve rozložíme do misek, přisypeme rybíz, přelijeme tekutinou v níž se broskve marinovaly, posypeme zbylým cukrem a dezert ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.