Salát z buřtů s majonézou

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
81 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
870 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané buřty nakrájíme na 1,5 cm velké kostky, cibuli nakrájíme nahrubo, okurky nakrájíme na menší kostky.
  • 2
    Na marinádu v kastrole promícháme olej, ocet, kečup, worcester a cukr, za stálého míchání vaříme zhruba 2 minuty.
  • 3
    V míse promícháme buřty s cibulí a okurkami, přelijeme zchladlou marinádou a pod fólií necháme přes noc marinovat.
  • 4
    Před podáváním do salátu vmícháme majonézu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.