Salát z červené řepy a ovoce

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
27 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
8 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu vylijeme bez nálevu do mísy, přidáme na tenké, úhledné pásky nakrájený ledový salát, na plátky avokádo, mandarinky oloupeme, rozdělíme měsíčky, překrojíme je napůl a přidáme do mísy, promícháme a necháme chvilku odležet.
  • 2
    Zálivka: do misky vylijeme olej, přidáme jemně nastrouhanou kůru a šťávu z pomeranče, kůru z citronu, med, podle chuti pepř, dobře promixujeme, anebo rozšleháme a zalijeme salát v míse, který dobře promícháme.
  • 3
    Je dobré do zálivky přidat také mandarinkovou šťávu, pokud nějakou ušetříme při krájení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.