Salát z červené řepy a rajčat
15 min.
Ingredience
- 400gramůČervená řepa
- 400gramůRajčata
- 4lžíceOlej olivový extra panenský
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceMed včelí
- 1špetkaSůl
- 2hrstiKoriandr čerstvý
- 1kusCibule
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
116 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve nakrájíme vařenou červenou řepu na tenké plátky a smícháme s loupanými krájenými rajčaty a najemno nakrájenou cibulí. Pokud máme rajčata čerstvá, sloupeneme je ve vroucí vodě.
- 2Vše dochutíme dresinkem a solí a necháme zaležet v chladu. Teprve potom podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.