Salát z červené řepy s brusinkovým kompotem
55 min.
Ingredience
- 500gramůČervená řepa
- 1litrVoda pitná
- 250gramůKompot brusinkový
- 0,25lžičkaSůl
- 0,5lžíceOcet vinný červený
- 0,5lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu dobře omyjeme (neodkrajujeme kořen) a uvaříme doměkka. Uvařenou scedíme, necháme mírně zchladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2Řepu v míse smícháme s brusinkovým kompotem, octem, solí a cukrem. Pod fólií necháme salát vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.