Salát z červené řepy s brusinkovým kompotem

55 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůČervená řepa
    • 1litrVoda pitná
    • 250gramůKompot brusinkový
    • 0,25lžičkaSůl
    • 0,5lžíceOcet vinný červený
    • 0,5lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu dobře omyjeme (neodkrajujeme kořen) a uvaříme doměkka. Uvařenou scedíme, necháme mírně zchladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Řepu v míse smícháme s brusinkovým kompotem, octem, solí a cukrem. Pod fólií necháme salát vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.