Salát z červené řepy s jablky

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500gramůČervená řepa
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaCukr krupice
    • 3kusyJablka
    • 150gramůJogurt bílý
    • 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou červenou řepu nastrouháme, přidáme oloupaná, nastrouhaná jablka a zakapeme citronovou šťávou. Osolíme a mírně osladíme.
  • 2
    Do salátu vmícháme rozkvedlaný jogurt (nebo kefírové mléko).
  • 3
    Podáváme k masitým a luštěninovým pokrmům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.