Salát z červené řepy s jablky
20 min.
Ingredience
- 500gramůČervená řepa
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 3kusyJablka
- 150gramůJogurt bílý
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou červenou řepu nastrouháme, přidáme oloupaná, nastrouhaná jablka a zakapeme citronovou šťávou. Osolíme a mírně osladíme.
- 2Do salátu vmícháme rozkvedlaný jogurt (nebo kefírové mléko).
- 3Podáváme k masitým a luštěninovým pokrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.