Salát z červené řepy s kmínem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
121 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu umyjeme a v hrnci s vodou uvaříme. Měkkou řepu scedíme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které dáme do misky. Přisypeme celý kmín, jemně nastrouhaný křen a jemně nastrouhaný celer. Podle chuti přilijeme ocet, cukr, dochutíme ještě pepřem, nakonec všechny suroviny dobře zamícháme.
  • 2
    Připravený salát rozdělíme do salátových misek a podáváme.
  • 3
    Salát do jeho podávání uskladňujeme v ledničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.