Salát z červené řepy s křenem
15 min.
Ingredience
- 300gramůČervená řepa
- 10gramůKřen
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Červenou řepu nakrájíme na nudličky nebo na kostičky.
- 2Křen oloupeme, omyjeme, jemně nastrouháme a vmícháme do řepy.
- 3Šťávu z řepy osolíme, přidáme cukr a přilijeme k salátu. Dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 5. 11. 2015
Salát z červené řepy s křenem
Tuto červenou řepu jsem použila jako přílohu společně s bramborovou kaší ke kuřecí kapse plněné mlatým masem. Je to rychlovka, každý si už dochutí podle sebe. Každá výchozí surovina, sterilovaná řepa, je chuťově jiná.