Salát z červené řepy s labanem
25 min.
Ingredience
- 1kilogramČervená řepa
- 200gramůMáslo arašídové
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 200gramůSýr krémový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
42 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
10 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na malé kousky a uvaříme doměkka. Arašídové máslo důkladně smícháme s citronovou šťávou, přidáme našlehaný laban, podle chuti osolíme a vše znovu důkladně promícháme. Vzniklou směsí zalijeme uvařené kousky červené řepy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.