Salát z červené řepy s mrkví a jablky
15 min.
Ingredience
- 150gramůMrkev kořen
- 150gramůČervená řepa
- 150gramůJablka
- 100gramůSýr Čedar
- 50mililitrůPomerančová šťáva
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
- 8gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu a jablka oloupeme, spolu s mrkví nastrouháme na hrubém struhadle. Nasypeme do salátové mísy, přisypeme strouhaný Čedar a promícháme. Panenský olej smícháme s čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávou, osolíme, salát v míse zalijeme.
- 2Před podáváním salát necháme v lednici vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.