Salát z červeného zelí na víně
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůZelí hlávkové červené
- 2decilitryVíno bílé
- 30gramůSlanina vepřová
- 3lžičkyCukr krupice
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté zelí jemně nakrájíme a osolíme. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, podlijeme vínem a dusíme doměkka.
- 2Slaninu nakrájíme na kostičky, rozpustíme, zalijeme šťávou z dušeného zelí a promícháme. Nalijeme zpět na zelí.
- 3Nakonec salát podle chuti osladíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.