Salát z červeného zelí s jablky

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nakrouháme nebo nakrájíme na slabší proužky. Vezmeme mísu, nalijeme do ní vodu, přilijeme ocet, přidáme špetku cukru a promícháme. Do mísy s vodou ponoříme proužky zelí tak, aby byly zcela ponořené. Necháme marinovat několik hodin, nejméně 2 hodiny.
  • 2
    Scedíme a necháme okapat. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na slabé srpečky. Přisypeme k zelí a vmícháme 2 lžíce pikantní hořčice. Podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.