Salát z červeného zelí s ovocem

24 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
11 g
Cukr
56 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelí nakrouháme, zalijeme vroucí osolenou vodou a povaříme 4 minuty. Scedíme a necháme na sítu okapat.
  • 2
    Zelí vložíme do mísy, přidáme ocet, citronovou šťávu, cukr, špetku soli a promícháme.
  • 3
    Omyté a osušené fíky nakrájíme na nudličky, kompotovaný ananas nakrájíme na kousky, banán na kolečka. Oloupané pomeranče rozdělíme na dílky, oloupaná jablka nakrájíme na osminky. Všechno připravené ovoce přidáme k zelí, promícháme, mísu přikryjeme fólií a necháme 30 minut v chladu.
  • 4
    Před podáváním do salátu vmícháme olej.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.