Salát z divoké kachny

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní maso nakrájíme na kostičky a obalíme v Solamylu. Salát nakrájíme na kostky, mrkev nastrouháme najemno, okurku nakrájíme na kostičky, pomeranč rozebereme na dílky a překrájíme je.
  • 2
    Maso osmažíme na rozpáleném oleji, poté vyjmeme a necháme vychladnout.
  • 3
    V míse smícháme salát, mrkev, okurku, pomeranč, sůl, cukr, olivový olej a ocet a dobře promícháme.
  • 4
    Salát servírujeme pokladený usmaženým masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.