Salát z divoké kachny
28 min.
Ingredience
- 800gramůKachna divoká
- 1kusSalát ledový
- 1kusMrkev kořen
- 1kusPomeranče
- 1kusOkurka salátová
- 3lžíceOlej olivový
- 1lžičkaOcet vinný
- 2lžičkyCukr krupice
- 2lžíceSolamyl - bramborový škrob
- 3lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Kachní maso nakrájíme na kostičky a obalíme v Solamylu. Salát nakrájíme na kostky, mrkev nastrouháme najemno, okurku nakrájíme na kostičky, pomeranč rozebereme na dílky a překrájíme je.
- 2Maso osmažíme na rozpáleném oleji, poté vyjmeme a necháme vychladnout.
- 3V míse smícháme salát, mrkev, okurku, pomeranč, sůl, cukr, olivový olej a ocet a dobře promícháme.
- 4Salát servírujeme pokladený usmaženým masem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.