Salát z fenyklu s konzervovaným lososem

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
47 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykl zbavíme výhonků, opláchneme ho a nakrájíme na silnější nudličky, vhodíme do vroucí vody osolené špetkou soli a asi tři minuty povaříme. Poté ihned scedíme, propláchneme ledovou vodou a necháme okapat.
  • 2
    V mezičase si připravíme zálivku smícháním citronové šťávy, soli, cukru a vody.
  • 3
    Vychladlý fenykl dáme do mísy, přelijeme zálivkou, poklademe scezeným lososem nakrájeným na nudličky a zdobíme posekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.