Salát z fenyklu se šunkou

13 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
123 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykl zbavíme výhonků, opláchneme ho a nakrájíme na silnější nudličky, vhodíme do vroucí vody a asi tři minuty povaříme. Poté ihned scedíme, propláchneme ledovou vodou a necháme okapat.
  • 2
    V mezičase si připravíme zálivku smícháním citronové šťávy, soli, cukru a vody.
  • 3
    Vychladlý fenykl dáme do mísy, přelijeme zálivkou, promícháme s šunkou nakrájenou na nudličky a zdobíme posekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.