Salát z filé
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1špetkaSůl
- 100gramůPaprika sterilovaná
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 150gramůJogurt bílý
- 100gramůMajolka
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
725 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Porce filé opečeme na másle doměkka.
- 2Pečené filé, kapii a cibuli nakrájíme, promícháme, pokapeme omáčkou, smícháme s majonézou a jogurtem.
- 3Osolíme a dáme do chladu uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.