Salát z hroznového vína a švestek

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
7 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme hroznové víno, část vezmeme bílé, část modré, utrháme stopky, bobule rozpůlíme a odstraníme semínka. Omyté švestky rozpůlíme, odstraníme pecky a pokrájíme na kousky.
  • 2
    Omyté hrušky a jablka oloupeme, rozpůlíme, odstraníme jádřince a nakrájíme na měsíčky.
  • 3
    Přes síto prolisujeme brusinkový kompot a přidáme ke šťávě sherry.
  • 4
    Zalijeme vzniklou šťávou hroznové víno a švestky. Necháme 30 minut v chladu marinovat. Před podáváním posypeme umletými vlašskými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.