Salát z hroznového vína s jablky a restovanými dýňovými semeny
25 min.
Ingredience
- 400gramůHroznové víno
- 2kusyJablka
- 1kusCitrony
- 2lžíceMed včelí
- 200mililitrůLikér pomerančový
- 4lžíceDýňová semínka
- 0,5lžičkaMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
34 g
Postup přípravy
- 1Dýňová semínka vyloupeme a na rozpáleném másle orestujeme. Kuličky hronového vína omyjeme, rozpůlíme a vmícháme k semínkům. Přidáme na kousky pokrájená jablka.
- 2Marinádu připravíme z medu, šťávy vymačkané z citronu a pomerančového likéru. Vše společně rozmícháme a marinádou přelijeme salát. Můžeme ihned podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.