Salát z jablek a rajčat
20 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 1špetkaCukr krupice
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1kusCitrony
- 4kusyJablka
- 0,25litrVoda pitná
- 200gramůJogurt bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme je na plátky.
- 2Přidáme oloupaná a na hrubším struhadle nastrouhaná jablka.
- 3Zalijeme zálivkou z vody, oleje, cukru, soli a citronové šťávy. Na miskách dáme na každou porci kopeček jogurtu.
- 4Podáváme k masitým i bezmasým pokrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.