Salát z jablek, hroznů s pekanovými ořechy

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
47 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
8 g
Cukr
54 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hroznové víno opláchneme pod studenou tekoucí vodou a necháme dobře okapat. Omytá jablka rozkrojíme, odstraníme jádřince a nakrájíme na malé kostičky. Hroznové víno a pokrájená jablka vložíme do vhodné misky, polijeme citrónovou šťávou, posypeme cukrem a nakonec zalijeme olejem. Ovoce dobře promícháme.
  • 2
    Připravený salát rozdělíme podle porcí do jednotlivých salátových misek. Každou porci ozdobíme pekanovými ořechy a na malé kousky (stejné, jako nakrájená jablka) rozkrájeným sýrem. Nakonec povrch posypeme nasekaným koprem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.