Salát z kapřích jiker

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
35 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
432 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jikry omyjeme, odblaníme a necháme okapat. Osolíme je, vložíme do vhodné nádoby, položíme na kastrol s vodou a na mírném ohni necháme tak dlouho, až zčervenají.
  • 2
    Ve vodě namočíme žemli, vymačkáme ji a utřeme s trochou oleje. Přidáme k jikrám a osolíme. Směs mícháme a přikapáváme olej. Nakonec přidáme nasekanou cibuli a citronovou šťávu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.