Salát z krevet s cukrovými lusky
50 min.
Ingredience
- 200gramůHrášek
- 400gramůKrevety tygří - loupané
- 20gramůCukr krupice
- 100gramůNudle rýžové
- 50mililitrůOcet rýžový
- 1kusKoriandr čerstvý
- 1kusLimetka
- 50mililitrůOmáčka sójová
- 1kusCitrony
- 20gramůOříšky piniové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
6 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Rýžové nudle přelijeme vařící vodou a necháme je v ní odležet 10 minut. Piniové oříšky nasucho opražíme, přidáme cukr, zalijeme octem a sójovou omáčkou a dáme vychladit. Krevety spaříme. Vychladlé smícháme s nudlemi, lusky a zálivkou s piniovými oříšky. Zdobíme citronem, limetkou a koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.