Salát z kysaného zelí s ovocem
20 min.
Ingredience
- 400gramůZelí kysané
- 250gramůHroznové víno
- 400gramůAnanas
- 8lžicVíno bílé
- 2lžíceCukr krupice
- 250gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Kysané zelí překrájíme, hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a zbavíme zrnek. Ananas oloupeme a nakrájíme na kostičky. Omytá, neoloupaná jablka nakrájíme na malé kousky.
- 2Všechny připravené suroviny vložíme do mísy, promícháme a zalijeme vínem. Podle chuti osladíme.
- 3Salát před podáváním necháme rozležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.