Salát z letního ovoce

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpůlíme jahody, dáme je do mísy, přidáme maliny, ostružiny a 3 lžíce moučkového cukru. Přilijeme víno a promícháme. Zakryté dáme na hodinu do lednice.
  • 2
    Na 225 stupňů předehřejeme troubu. Plech vyložíme pečicím papírem a vymažeme zlehka máslem. Položíme plátky listového těsta na vál poprášený moukou a 2 plátky posypeme 1/2 lžící třtinového cukru a 1/2 lžící mleté skořice. Druhé dva plátky položíme na první a posypeme je 1/2 lžící cukru a zbylou skořicí. Nakrájíme na centimetr široké proužky, které stočíme do spirálky.
  • 3
    Spirálky dáme na plech, posypeme zbylým cukrem a pečeme 10 minut.
  • 4
    Poté podáváme s ovocným salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.