Salát z marinovaných hrušek v zázvoru

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
21 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
6 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do nekovové nádoby naskládáme vrstvu sušených hrušek. Citronovou šťávu smícháme se zázvorem, cukrem, solí, pepřem, a nalijeme ji na hrušky. Nádobu přikryjeme a necháme 3 hodiny v chladnu odležet.
  • 2
    Listy salátu opereme a necháme okapat. Marinované hrušky podélně rozpůlíme a smícháme s listy salátu. Na kostičky nakrájenou housku opečeme na másle a přidáme do salátu. Těsně před servírováním pokapeme zálivkou vinaigrette.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.