Salát z okurek a hlávkového salátu

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůOkurka salátová
    • 200gramůSalát hlávkový
    • 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 100gramůCibule - nať
    • 0,25lžičkaSůl
    • 0,5lžíceCukr moučkový
    • 0,5lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkový salát propláchneme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky, okurky pokrájíme na silnější nudličky, cibulovou nať nasekáme na jemno.
  • 2
    Salát a okurky promícháme s cibulovou natí, solí, citronovou šťávou. Vmícháme kysanou smetanu, ve které jsme rozmíchali cukr, necháme vychladit a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.