Salát z ovoce s vlašskými ořechy

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
9 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky, které ihned pokapeme citronovou šťávou. Pomeranč okrájíme, vykrájíme z něj dílky tak, aby na nich nebyly průsvitné dělící slupky. Šťávu, která se přitom uvolňuje, zachytíme do misky. Umyté nektarinky rozpůlíme, zbavíme pecek, dužninu nakrájíme na malé kousky, opláchnuté bobule vinných hroznů rozpůlíme. Oloupaný banán rozmixujeme s pomerančovou a citronovou šťávou, směsí přelijeme ovoce, smíchané v míse.
  • 2
    Oloupané kiwi nakrájíme na dílky, opláchnuté a očištěné jahody rozpůlíme, jádra vlašských ořechů nahrubo nasekáme. Kousky kiwi a jahodami salát s banánovým přelivem v míse obložíme, vše posypeme nasekanými ořechy a lehce i moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.