Salát z pečeného králíka a šalotek
80 min.
Ingredience
- 250gramůKráličí maso
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 2lžícePetržel - nať
- 150gramůŠalotka sterilovaná
- 6lžicProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
84 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Upečené maso nakrájíme na silnější nudle, přidáme nakrájené sterilované šalotky, drobně nakrájenou petrželovou nať a uvařená nakrájená vejce. Vše zalijeme račatovým protlakem rozředěným vodou a pokapeme kyselou šlehačkovou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.