Salát z pečeného kuřete s broskví

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůOkurka salátová
    • 1kusKuře
    • 200gramůMajonéza
    • 500gramůBroskve
    • 1kusSalát hlávkový
    • 1kusJablka
    • 0,25litrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1552 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
125 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z menšího pečeného kuřete nakrájíme na malé kousky, přidáme kousky oloupaného jablka a okurek, majonézu, vše promícháme dle chuti přidáme citrónovou šťávu, sůl, pepř a polovinu ušlehané smetany.
  • 2
    Podáváme na listech salátu ozdobené broskví a zbytkem šlehačky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.