Salát z polníčku
30 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 200gramůSalát Polníček
- 1kusCibulka jarní
- 1lžičkaOlej olivový extra panenský
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 400mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
260 mg
Cukr
589 mg
Postup přípravy
- 1Polníček rozebereme na lístky a dobře propláchneme ve studené vodě.
- 2Omytou jarní cibulku i s natí jemně nakrájíme a přidáme do směsi oleje, citronové šťávy, soli a 2 dl vody. Vše promícháme.
- 3Polníček v míse posypeme nasekaným natvrdo uvařeným vejcem a zalijeme připravenou směsí. Salát necháme nejméně 10 minut odležet v chladničce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.