Salát z polníčku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
260 mg
Cukr
589 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polníček rozebereme na lístky a dobře propláchneme ve studené vodě.
  • 2
    Omytou jarní cibulku i s natí jemně nakrájíme a přidáme do směsi oleje, citronové šťávy, soli a 2 dl vody. Vše promícháme.
  • 3
    Polníček v míse posypeme nasekaným natvrdo uvařeným vejcem a zalijeme připravenou směsí. Salát necháme nejméně 10 minut odležet v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.